Меню
Количка

Philips HUE LED лента за телевизор Gradient lightstrip WACA 55-60 инча 871869978475100

Philips HUE LED лента за телевизор Gradient lightstrip WACA 55-60 инча 871869978475100 - LED ленти HUE
Цена до изчерпване
Philips HUE LED лента за телевизор Gradient lightstrip WACA 55-60 инча 871869978475100
  • Наличност: В наличност
  • Колекция: Philips HUE
  • SKU: 871869978475100
  • Марка: Philips
399.00 лв.
Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
Гаранционна и извънгаранционна поддръжка
Защитено и сигурно плащане

Описание

Philips Hue Play LED лента за телевизор 55 инча (140см). Синхронизира светлината на домашната Philips HUE система с изображението на телевизора.

Изисква Hue Bridge и Hue Sync Box за синхронизиране. Предназначена е за 55-65 инчови телевизори. Включва аксесоари за монтаж.

LED лентата Philips Hue Play Gradient LED е предназначена за вътрешна употреба и е с дължина 216,5см. 

Характеристики

Smart light
Bluetooth протокол Да
ZigBee протокол Да
Димируем Да
Съвместим с Alexa Да
Съвместим с Android Да
Съвместим с Cortana Да
Съвместим с Google Assistant Да
Съвместим с HomeKit Да
Характеристики
Напрежение 220-240V
Цвят Променящи се цветове
Цокъл Интегриран Led
Материал Синтетика
Цветна температура (K) 2000K - 6500K
Влагозащита (IP) IP20
Тип светлоизточник LED integrated
(Максимална) мощност на крушката (W) 19W
Светлинен поток (Lumen) 1100Lm
подходящ за употреба на закрито
Дължина (cm) 216.5
Ширина (cm) 1.7
Височина (cm) 1.6
Гаранционен срок 2 години
Живот (часа или години) 25000ч

Подробно описание

LED лентата Philips HUE Play Gradient White and Color Ambiance излъчва бяла и цветна светлина. Разполагате с пълен спектър от студена до топла бяла светлина, но и 16 милиона цвята, които се сместват естествено, без прекъсване, създавайки уникален градиентен ефект. Hue Play се синхронизира с телевизора или високоговорителите, за да създаде зона за забавление по ваш вкус: с едно натискане на бутон можете да създадете празнична атмосфера за парти, можете да превърнете хола в киносалон, като получите светлина в няколко цвята, който реагира на съдържанието на екрана. Цветовете се смесват естествено, проектирайки светлина върху стената, за да създадат уникален ефект зад телевизора.

Благодарение на излъчването на светлина под ъгъл от 45 градуса, светлинната лента Hue Play Gradient реагира на съдържанието на телевизора в реално време, създавайки завладяващо изживяване при игра и гледане на филм или телевизия.

Смарт лентата Hue работи с Philips Hue Play HDMI Sync Box, мобилното приложение Philips Hue и конзолата Hue Bridge. Philips Hue Play HDMI Sync Box и Hue Bridge конзолата се продават отделно на atg.bg. Пакетът включва монтажни скоби, така че се монтира бързо и лесно.

Philips Hue е единствената марка за интелигентно осветление, която може лесно да синхронизира интелигентните цветни светлини с филми и видео игри за вълнуващо домашно забавление. Иновативната технология на Hue Sync улавя съдържанието, което гледате или възпроизвеждате, и незабавно го превръща в светлинен сценарий, за да създаде цветно изживяване в цялата стая.

Насладете се на изживяването на интелигентен дом с помощта на цялата система за интелигентно осветление от Philips Hue.

Инсталация на градиентна лента за телевизор Philips HUE Play 55 инча

Тази LED лента се доставя с ръководството за монтаж и употреба. Моля, следвайте ръководството за потребителя и инструкциите, посочени в него. Уверете се, че не работите с активен източник на захранване. LED лентата се доставя с всички необходими аксесоари за монтаж. Въпреки че не представлява висока степен на трудност при инсталиране, все пак препоръчваме да се консултирате с оторизиран електротехник.

Тази LED лента Philips Hue не е разтеглива и не може да се реже.

Настройка на градиентна лента за телевизор Philips HUE Play 55 инча

Стартирайте приложението Philips Hue (Bluetooth или Zigbee), автоматично или ръчно свържете продукта с вашата система Philips Hue. Следвайте стъпките в приложението и само след няколко минути Hue LED лентата е готова за използване. Ако автоматичното сдвояване не работи правилно, което е много рядко, можете да сдвоите ръчно, като използвате уникалния идентификационен код на продукта.

Управление на градиентна лента за телевизор Philips HUE Play 55 инча

Използвайте всички функционалности на LED лентата Philips Hue с помощта на приложението Hue и по желание с виртуален асистент (Siri, Alexa, Google Assistant, Cortana). Продуктите Philips Hue поддържат дефинирани от потребителя или дефинирани от системата гласови команди и светлинни сценарии.

Автоматизация на градиентна лента за телевизор Philips HUE Play 55 инча

Насладете се на цялото изживяване, което предлага Philips Hue с разширена автоматизация. Можете да направите това от приложението Philips Hue или от любимото си приложение за виртуален асистент (Siri, Alexa, Google, Cortana).

Автоматизацията работи само ако към вашата система Philips Hue е добавен контролер HUE Bridge. За да настроите автоматизациите, стартирайте приложението Hue или виртуалния асистент и следвайте стъпките за различните сценарии, които искате да конфигурирате. Автоматизацията се извършва по принципа If This Then That (всяко дефинирано събитие автоматично провокира съответно зададено действие).

Можете да автоматизирате само осветително тяло Hue или дори само крушка Philips Hue, както и цяла гама продукти Philips Hue (или всички). Всичко зависи от това какво искате да постигнете. Можете да използвате предварително дефинирани автоматизации или сценарии според нуждите. Можете да комбинирате различни продукти Philips Hue в една и съща конфигурация за автоматизация (пример: осветително тяло Hue + сензор за движение Hue).

Синхронизация на градиентна лента за телевизор Philips HUE Play 55 инча

Възползвайте се максимално от вашата система Philips Hue с функцията за синхронизиране с любимите ви филми, музика или игри. Можете да синхронизирате с вашия телевизор, компютър, лаптоп, игрова конзола или телефон с вашата система Philips Hue по различни начини.

Използвайте или Philips Hue HDMI Sync Box, или настолното приложение Philips Hue Sync, или приложение на трета страна (последното решение е и това с най-малко функционалност).

Препоръчваме ви да синхронизирате вашата система Philips Hue с това, което работи на телевизора, като използвате Hue HDMI Sync Box (ако имате Apple TV, Chromecast или класически медиен приемник с HDMI порт).

Приложението за компютър/лаптоп Hue Sync синхронизира това, което се изпълнява на монитора с Hue светлините. Мобилните приложения се синхронизират според околния звук или според различни сценарии.

Телевизорите с операционна система Android могат да използват приложенията на Play Store за синхронизиране на светлините Hue.

Настройката е много лесна и се ръководи стъпка по стъпка от приложението Philips Hue.

Смарт осветление Philips HUE за вашето ежедневие

Ежедневието може да бъде много по-лесно с предварително зададените сцени на Philips HUE.

Използвайте приложението Philips HUE за да създадете свои автоматизации. То е леко и лесно за употреба, а вие се наслаждавате на пълната функционалност на смарт системата Philips HUE.

Интелигентно управление от разстояние през интернет

Можете лесно да управлявате домашната си смарт система Philips HUE от разстояние. Можете да контролирате осветлението в собствения си дом от всяка точка на планетата, необходима е само интернет връзка.

Управлявайте осветлението Philips HUE с гласови команди

Използвайте виртуални асистенти като Siri, Alexa, Cortana и Google Assistan за да управлявате светлините в дома си с гласови команди.

Добавете HUE Bridge за да използвате пълните функционалности на Philips HUE

Можете да управлявате интелигентната система Philips HUE по два начина – чрез ZigBee протокол или ZigBee + Bluetooth, като вторият вариант позволява незабавен контрол без нужда от Bridge. Съветваме ви да добавите HUE Bridge към домашната си система HUE за да се възползвате от пълната функционалност.

Цялата гама интелигентно осветление Philips HUE Connected Lighting можете да откритете на www.atg.bg. Предлагаме лампи HUE E27, E14 и GU10 LED крушки, смарт вътрешни и външни LED осветителни тела, смарт вътрешни и външни LED ленти, контролер HUE Bridge и интелигентни димери и превключватели. Цялата гама Philips HUE се предлага на най-добрите цени в България.

Какво можете да правите с Philips HUE

• Управлявайте смарт осветлението, така както желаете;

• Контролирайте светлините в дома си отвсякъде, без значение колко далеч сте;

• Лесно програмиране на осветлението и автоматизиране на дома;

• Възползвайте се от фините настройки на интензитета на светлината;

• Създайте комфортна атмосфера с желаната от вас светлина;

• Украсете къщата с желаната от вас светлина;

• Осветете всеки ритъм на любимата си песен;

• Добавете светлина към изживяването пред телевизора;

• Синхронизиране с любимата ви музика, филми или игри;

• Трансформирайте сензорите за здрач в аларми;

Philips HUE е съвместим с най-модерните системи за интелигентен дом и виртуални асистенти като Google Home / Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit, Microsoft Cortana, Nest, Lutron, IFTTT, Logitech, Samsung SmartThings Craftmade, XFinity, Vivint, но също и с платформи  за игри като Razer. Ще намерите всички системи, съвместими с Philips HUE, под името Friends of HUE. Ще намерите всички опции Philips HUE в приложението HUE

Бързи връзки

Philips HUE крушки | LED ленти Philips HUE | Плафониери и аплици Philips HUE | Пендели Philips HUE  Настолни лампи и лампиони Philips HUE | Външно осветление Philips HUE | Луни за вграждане Philips HUE

За Philips HUE

Philips HUE Connected Lighting е най-съвременната осветителна система за смарт домове и сгради. HUE ви позволява да промените атмосферата в стаята по ваш вкус, да зададете предварително дефинирани сценарии и направите живота си по-красив. Възможностите за използване на HUE са неограничени, както и цветовете на светлината, които системата може да генерира.

Инсталирането на Philips HUE е бързо и лесно

  1. Сменете обикновените крушки в дома си със смарт крушки Philips HUE. Можете също така да изберете интелигентно осветително тяло от гамата HUE, което ще изведе изживяването на още по-високо ниво;

  2. Инсталирайте Bridge, ако искате пълно изживяване или надстройте от основната версия с Bluetooth. Безжичната конзола служи като контролен мост, свързвайки системата Philips HUE към фиксирана локална интернет връзка.

  3. Изтеглете приложението за смартфон/таблет и го използвайте за управление на системата (автоматично комуникира с HUE Bridge, а в случай на HUE Bluetooth комуникира директно с източниците на осветление);

* Стъпка 2 е необходима само за системата HUE Bridge. В стъпка 3 се препоръчва да изберете правилното приложение в зависимост от типа система (с или без Bridge).

Възползвайте се от удобството на персонализираната система за осветление Philips HUE Connected Lighting като изтеглите и използвате приложението за смартфон/таблет Philips HUE. Приложенията са налични за Android, iOS, MacOS и Windows.
 

Мобилното приложение на системата Philips HUE Connected Lighting директно комуникира с устройството HUE Bridge. Само за няколко минути можете да инсталирате както системата HUE Connected Lighting, така и приложението за смартфон/таблет.

Умен дом с Philips HUE Bluetooth (HUE BT)

През есента на 2019 г., крушките и част от осветителните тела Philips HUE получиха технологично надграждане. В допълнение към Zigbee, те също комуникират и чрез Bluetooth с приложението HUE Bluetooth. С него можете да контролирате до 10 източника на осветление Philips HUE. След като достигнете този лимит, ще ви е необходим HUE Bridge и съответното приложение, като миграцията е много лесна.

С Philips HUE Bluetooth + Zigbee нещата са още по-прости. Започвате без HUE Bridge и когато искате повече функционалност, инсталирате контролера и отключвате пълния потенциал на HUE.

Разликата между източниците на осветление HUE с Bluetooth + Zigbee и тези само със Zigbee е, че първите могат да се управляват без HUE Bridge. Втора разлика е зоната на действие, HUE BT може да се контролира само от ограничен диапазон, докато HUE Zigbee позволява контрол от всяка точка на къщата или извън нея, чрез интернет.

Официални приложения на Philips HUE

  Philips HUE App (Bridge) 

Това приложение може да се използва само ако имате инсталиран HUE Bridge. Той може да управлява до 50 смарт източника на осветление HUE, включително тези с технологията HUE Bluetooth (BT), стига да са свързани с Bridge.

Приложение Philips HUE Bluetooth

Това приложение може да се използва без HUE Bridge за управление на крушки и осветителни тела Philips HUE, които имат Bluetooth технология. Може да управлява до 10 HUE Bluetooth източника на осветление.

Често задавани въпроси за Philips HUE

Оригинални ли са продуктите на Philips, продавани на atg.bg?

Ние сме един от основните дистрибутори на Philips Lighting (Signify) в България и всички продавани продукти се доставят директно от Philips.

Мога ли да управлявам HUE от класически ключ за осветление?

Да, възможно е. Но няма да имате достъп до всички предимства на интелигентното осветление.

Какво има в опаковката на продукта HUE?

Моля, проверете информационния лист за всеки продукт. Там ще видите цялото съдържание. Във всеки случай Philips е осигурил необходимото за нормалната работа на всеки продукт.

Как крушките и осветителните тела HUE реагират при прекъсване на тока?

Основните настройки са всички HUE устройства да се върнат в състоянието си преди прекъсването на захранването.

Колко HUE крушки и осветителни тела мога да инсталирам на един и същи HUE Bridge?

Можете да инсталирате до 50 HUE устройства (крушки, осветителни тела, аксесоари) към един HUE Bridge.

Къде мога да инсталирам Philips HUE?

Можете да използвате HUE както на закрито, така и на открито. Продуктите за открито носят името Outdoor. Тези за баня са отбелязани със съответния клас влагозащита.

Какво трябва да направя, ако имам над 50 HUE устройства, инсталирани на един Bridge?

Ще е необходимо да инсталирате втори HUE Bridge, за да поеме някои от устройствата. От приложението HUE ще можете да ги управлявате.

Приложението HUE не открива HUE Bridge, какво да направя?

Можете да опитате ръчна настройка, като въведете уникалния код на HUE Bridge, който ще намерите в опаковката.

Мога ли да контролирам HUE от различни смартфони, таблети или компютри?

Разбира се, но имайте предвид, че максималният допустим брой е 10 устройства.

HUE съвместим ли е с класически димери?

Не, не е съвместим.

Колко персонализирани светлинни сценария мога да създам в приложението HUE?

Можете да създадете до 90 сценария. Но винаги можете да използвате приложения на трети страни, които ви позволяват да добавите още.

Колко близо трябва да бъда до HUE Bridge, за да управлявам светлините?

Ограничението на разстоянието е правопропорционално на обхвата на вашата WiFi мрежа. От по-голямо разстояние можете да контролирате чрез интернет, като използвате акаунта си в meetHUE.