Меню
Количка

Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800

Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800 - LED ленти HUE
Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800 - LED ленти HUE
Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800 - LED ленти HUE
Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800 - LED ленти HUE
Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800 - LED ленти HUE
Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800 - LED ленти HUE
Philips HUE LED Лента 11W RGB 1м с удължител 871869970344800
 • Наличност: В наличност
 • Колекция: Hue
 • SKU: 871869970344800
 • Марка: Philips
59.00 лв.
Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
Гаранционна и извънгаранционна поддръжка
Защитено и сигурно плащане

Описание

Удължител за интериорна LED лента Philips HUE с дължина 1 м.

За да използвате удължителя е необходима основната лента с дължина 2 м. Той е напълно съвместим с HUE, Zigbee и Bluetooth технологиите.

Лентата е от 4-то поколение и не е съвместима с LED ленти Philips HUE от 3-то поколение (произведени преди юли 2020 г.).

Характеристики

Smart light
Bluetooth протокол Да
ZigBee протокол Да
Димируем Да
Съвместим с Alexa Да
Съвместим с Android Да
Съвместим с Cortana Да
Съвместим с Google Assistant Да
Съвместим с HomeKit Да
Характеристики
Напрежение 220V-240V
Цокъл Интегриран LED
Цветна температура (K) 2200K - 6500K + 16 милиона цвята
Тип светлоизточник LED integrated
(Максимална) мощност на крушката (W) 11W
подходящ за употреба на закрито
Дължина (cm) 100
Ширина (cm) 1.45
Височина (cm) 0.55
Гаранционен срок 2 години

Подробно описание

Удължител за LED лента Philips HUE за бяла и цветна атмосфера

Удължителят за LED ленти Philips HUE е с дължина 1 м. и изисква основната лента от 2 м, която поддържа до 8 такива удължения. Както лентата Hue, така и удължителят са изцяло гъвкави, което ви позволява да ги оформяте, огъвате или срязвате.

Разширението Hue LED е оборудвано с технология Bluetooth + Zigbee, чрез която може да бъде контролирано незабавно през приложението в диапазон от 10 кв.м., ние ви препоръчваме да добавите и конзолата Hue Bridge, за да отключите целия набор от настройки на Philips Hue и да можете да свържете до 50 източника на осветление.

Удължението за LED лента Philips HUE може да освети дома ви в спектъра на бялата светлина – от топла до студена, но също така и с над 16 милиона цвята. В  приложението Philips Hue можете да изберете един от готовите светлинни сценарии от галерията Hue или да създадете свой собствен сценарий благодарение на цветовата палитра или дори от вашата лична фотогалерия. Можете да синхронизирате лентата Hue с телевизора или тон колони, за да създадете зона за забавление по ваш вкус: с натискането на един бутон можете да създадете празнична атмосфера за парти, да превърнете всекидневната в киносалон, да подсилите декора на дома с цветни акценти и много други.

Насладете се на интелигентен дом със системата за смарт осветление Hue, която може да подчертае атмосферата в дома ви само с няколко лесни стъпки. LED лентата Hue и удължението са лесни за инсталиране и използване чрез приложението Philips Hue. През него можете да контролирате и програмирате светлини с едно кликване отвсякъде или чрез гласови команди с помощта на виртуален асистент или системата Smart Home (Siri, Alexa или Google Assistant).

Инсталиране на удължението за LED лента Philips HUE за бяла и цветна атмосфера

Тази LED лента се доставя с ръководството за инсталация и монтаж. Моля, следвайте ръководството за потребителя и инструкциите, посочени в него. Уверете се, че не работите с активен източник на захранване. LED лентата се доставя с всички необходими аксесоари за монтаж. Въпреки че не представлява висока степен на трудност при инсталиране, при несигурност препоръчваме да се консултирате с оторизиран електротехник.

Тази LED лента Philips Hue е удължение, без възможност за захранване или управление. Изисква основна LED лента Philips Hue (2 м.).

Конфигуриране на Philips HUE Lightstrip extension

Стартирайте приложението Philips Hue (Bluetooth или Zigbee) и автоматично или ръчно свържете продукта с вашата система Philips Hue. Следвайте стъпките в приложението и само след няколко минути LED лентата HUE ще е готова за използване. Ако автоматичното сдвояване не работи правилно, което е много рядко, можете да сдвоите ръчно, като използвате уникалния идентификационен код на продукта.

Добавете Hue LED лентата към стая или зона във вашата система Philips Hue.

Управление на LED лента Philips HUE за бяла и цветна атмосфера

Използвайте всички функционалности на LED лентата Philips Hue с помощта на приложението Hue и по желание с виртуален асистент (Siri, Alexa, Google Assistant, Cortana). Продуктите Philips Hue поддържат предварително зададени от потребителя или дефинирани от системата гласови команди и светлинни сценарии.

Автоматизирайте вашата LED лента Philips HUE за бяла и цветна атмосфера

Насладете се на цялото изживяване с Philips Hue с разширена автоматизация. Можете да настроите през приложението Philips Hue или от любимото си приложение за виртуален асистент (Siri, Alexa, Google, Cortana).

Автоматизацията работи само ако към вашата система Philips Hue е добавен конектор Hue Bridge. За да конфигурирате автоматизациите, стартирайте приложението Hue или виртуалния асистент и следвайте стъпките за различните сценарии, които искате да конфигурирате. Автоматизацията се извършва по принципа If This Then That (всяко дефинирано събитие автоматично провокира съответно зададено действие).

Смарт осветление Philips HUE за вашето ежедневие

Ежедневието може да бъде много по-лесно с предварително зададените сцени на Philips HUE.

Използвайте приложението Philips HUE за да създадете свои автоматизации. То е леко и лесно за употреба, а вие се наслаждавате на пълната функционалност на смарт системата Philips HUE.

Интелигентно управление от разстояние през интернет

Можете лесно да управлявате домашната си смарт система Philips HUE от разстояние. Можете да контролирате осветлението в собствения си дом от всяка точка на планетата, необходима е само интернет връзка.

Управлявайте осветлението Philips HUE с гласови команди

Използвайте виртуални асистенти като Siri, Alexa, Cortana и Google Assistan за да управлявате светлините в дома си с гласови команди. Добавете HUE Bridge за да използвате пълните функционалности на Philips HUE

Можете да управлявате интелигентната система Philips HUE по два начина – чрез ZigBee протокол или ZigBee + Bluetooth, като вторият вариант позволява незабавен контрол без нужда от Bridge. Съветваме ви да добавите HUE Bridge към домашната си система HUE за да се възползвате от пълната функционалност.

Цялата гама интелигентно осветление Philips HUE Connected Lighting можете да откритете на www.atg.bg. Предлагаме лампи HUE E27, E14 и GU10 LED крушки, смарт вътрешни и външни LED осветителни тела, смарт вътрешни и външни LED ленти, контролер HUE Bridge и интелигентни димери и превключватели. Цялата гама Philips HUE се предлага на най-добрите цени в България.

Какво можете да правите с Philips HUE

 • Управлявайте смарт осветлението, така както желаете;

 • Контролирайте светлините в дома си отвсякъде, без значение колко далеч сте;

 • Лесно програмиране на осветлението и автоматизиране на дома;

 • Възползвайте се от фините настройки на интензитета на светлината;

 • Създайте комфортна атмосфера с желаната от вас светлина;

 • Украсете къщата с желаната от вас светлина;

 • Осветете всеки ритъм на любимата си песен;

 • Добавете светлина към изживяването пред телевизора;

 • Синхронизиране с любимата ви музика, филми или игри;

 • Трансформирайте сензорите за здрач в аларми;

Philips HUE е съвместим с най-модерните системи за интелигентен дом и виртуални асистенти като Google Home / Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit, Microsoft Cortana, Nest, Lutron, IFTTT, Logitech, Samsung SmartThings Craftmade, XFinity, Vivint, но също и с платформи  за игри като Razer. Ще намерите всички системи, съвместими с Philips HUE, под името Friends of HUE. Ще намерите всички опции Philips HUE в приложението HUE.

 

Бързи връзки

Philips HUE крушки | LED ленти Philips HUE | Плафониери и аплици Philips HUE | Пендели Philips HUE  Настолни лампи и лампиони Philips HUE | Външно осветление Philips HUE | Луни за вграждане Philips HUE

За Philips HUE

Philips HUE Connected Lighting е най-съвременната осветителна система за смарт домове и сгради. HUE ви позволява да промените атмосферата в стаята по ваш вкус, да зададете предварително дефинирани сценарии и направите живота си по-красив. Възможностите за използване на HUE са неограничени, както и цветовете на светлината, които системата може да генерира.

Инсталирането на Philips HUE е бързо и лесно

 1. Сменете обикновените крушки в дома си със смарт крушки Philips HUE. Можете също така да изберете интелигентно осветително тяло от гамата HUE, което ще изведе изживяването на още по-високо ниво;

 2. Инсталирайте Bridge, ако искате пълно изживяване или надстройте от основната версия с Bluetooth. Безжичната конзола служи като контролен мост, свързвайки системата Philips HUE към фиксирана локална интернет връзка.

 3. Изтеглете приложението за смартфон/таблет и го използвайте за управление на системата (автоматично комуникира с HUE Bridge, а в случай на HUE Bluetooth комуникира директно с източниците на осветление);

* Стъпка 2 е необходима само за системата HUE Bridge. В стъпка 3 се препоръчва да изберете правилното приложение в зависимост от типа система (с или без Bridge).

Възползвайте се от удобството на персонализираната система за осветление Philips HUE Connected Lighting като изтеглите и използвате приложението за смартфон/таблет Philips HUE. Приложенията са налични за Android, iOS, MacOS и Windows.
 

Мобилното приложение на системата Philips HUE Connected Lighting директно комуникира с устройството HUE Bridge. Само за няколко минути можете да инсталирате както системата HUE Connected Lighting, така и приложението за смартфон/таблет.

Умен дом с Philips HUE Bluetooth (HUE BT)

През есента на 2019 г., крушките и част от осветителните тела Philips HUE получиха технологично надграждане. В допълнение към Zigbee, те също комуникират и чрез Bluetooth с приложението HUE Bluetooth. С него можете да контролирате до 10 източника на осветление Philips HUE. След като достигнете този лимит, ще ви е необходим HUE Bridge и съответното приложение, като миграцията е много лесна.

С Philips HUE Bluetooth + Zigbee нещата са още по-прости. Започвате без HUE Bridge и когато искате повече функционалност, инсталирате контролера и отключвате пълния потенциал на HUE.

Разликата между източниците на осветление HUE с Bluetooth + Zigbee и тези само със Zigbee е, че първите могат да се управляват без HUE Bridge. Втора разлика е зоната на действие, HUE BT може да се контролира само от ограничен диапазон, докато HUE Zigbee позволява контрол от всяка точка на къщата или извън нея, чрез интернет.

Официални приложения на Philips HUE

  Philips HUE App (Bridge) 

Това приложение може да се използва само ако имате инсталиран HUE Bridge. Той може да управлява до 50 смарт източника на осветление HUE, включително тези с технологията HUE Bluetooth (BT), стига да са свързани с Bridge.

Приложение Philips HUE Bluetooth

Това приложение може да се използва без HUE Bridge за управление на крушки и осветителни тела Philips HUE, които имат Bluetooth технология. Може да управлява до 10 HUE Bluetooth източника на осветление.

Често задавани въпроси за Philips HUE

Оригинални ли са продуктите на Philips, продавани на atg.bg?

Ние сме един от основните дистрибутори на Philips Lighting (Signify) в България и всички продавани продукти се доставят директно от Philips.

Мога ли да управлявам HUE от класически ключ за осветление?

Да, възможно е. Но няма да имате достъп до всички предимства на интелигентното осветление.

Какво има в опаковката на продукта HUE?

Моля, проверете информационния лист за всеки продукт. Там ще видите цялото съдържание. Във всеки случай Philips е осигурил необходимото за нормалната работа на всеки продукт.

Как крушките и осветителните тела HUE реагират при прекъсване на тока?

Основните настройки са всички HUE устройства да се върнат в състоянието си преди прекъсването на захранването.

Колко HUE крушки и осветителни тела мога да инсталирам на един и същи HUE Bridge?

Можете да инсталирате до 50 HUE устройства (крушки, осветителни тела, аксесоари) към един HUE Bridge.

Къде мога да инсталирам Philips HUE?

Можете да използвате HUE както на закрито, така и на открито. Продуктите за открито носят името Outdoor. Тези за баня са отбелязани със съответния клас влагозащита.

Какво трябва да направя, ако имам над 50 HUE устройства, инсталирани на един Bridge?

Ще е необходимо да инсталирате втори HUE Bridge, за да поеме някои от устройствата. От приложението HUE ще можете да ги управлявате.

Приложението HUE не открива HUE Bridge, какво да направя?

Можете да опитате ръчна настройка, като въведете уникалния код на HUE Bridge, който ще намерите в опаковката.

Мога ли да контролирам HUE от различни смартфони, таблети или компютри?

Разбира се, но имайте предвид, че максималният допустим брой е 10 устройства.

HUE съвместим ли е с класически димери?

Не, не е съвместим.

Колко персонализирани светлинни сценария мога да създам в приложението HUE?

Можете да създадете до 90 сценария. Но винаги можете да използвате приложения на трети страни, които ви позволяват да добавите още.

Колко близо трябва да бъда до HUE Bridge, за да управлявам светлините?

Ограничението на разстоянието е правопропорционално на обхвата на вашата WiFi мрежа. От по-голямо разстояние можете да контролирате чрез интернет, като използвате акаунта си в meetHUE.